2016-08-24

Bemutatkozó

Cégünk az Electro-Energy Kft. az épületgépészeti automatizálásokhoz kapcsolódóan kínál partnereinek műszaki megoldásokat.
Ennek keretében egyrészt az ezen területhez kapcsolódó külföldi gyártó cégek képviseletét, termékeiknek magyarországi forgalmazását végezzük, másrészt ezen termékek felhasználásával önálló projekteket is megvalósítunk. Az alább felsorolt cégek termékei nem fedik le teljes egészében a kínálati palettát, hisz partnereink egyedi igényeinek, elvárásainak megfelelően igyekszünk olyan termékeket kínálni melyek optimális megoldást jelentenek feladataikra, problémáikra.

Partnereink

A világ egyik vezető épületautomatika vezérlő elemeket gyártó vállalata.
Szabadon programozható, sokoldalú kontrollerei alkalmasak BACnet, LON, MODbus, M-bus, KNX, DALI… hálózatok és protokollok akár egyidejű fogadására kezelésére.
A kontrollerek mindegyike saját web szerverrel rendelkezik, a felhasználó a rendszerét automatikusan egy grafikus kezelőfelületen keresztül üzemeltetheti.
Legutóbbi saját projektünkben a budapesti Roosevelt irodaház kb. 4000 m2 területen az irodák világítási, fűtés-hűtési és redőnyvezérlési feladatait oldottuk meg Loytec elemekkel.
A szabályzók konfiguráló szoftvere elő van készítve komplett hőközponti, hűtőrendszeri, hőszivattyús, napkollektoros, padló-/fal-fűtési és mennyezet hűtési …. vezérlő panelekkel.
Lehetőség van bemeneti moduljaik felhasználásával a különböző fogyasztásmérők (víz, hőmennyiség, villamos, gáz…) adatainak gyűjtése, feldolgozása.
Ezek a rendszerek természetesen alapból távolról is elérhetők, többszintű jelszavas védelemmel rendelkeznek, és valamennyi kommunikációképes eszközről – telefon (Android, IoS), tablet, laptop – vezérelhetők.

A német szoftver fejlesztő csapat jogosult a márkanév alatt gyártott LON-os termékek további forgalmazására, fejlesztésére.
Moduláris termékei és műszaki megoldásai teljesen lefedik az épületekben lévő gépészeti rendszerek vezérlését.
Redőnyvezérlő automatikája mely a nap járását és a környezet árnyékoló hatásait ( fa, torony, magas épület…) is figyelembe tudja venni, akár 15 különböző tájolású homlokzattal rendelkező épület árnyékolóinak mozgatására is alkalmas.
Régebbi LON-os automatika rendszerrel telepített irodaházak rekonstrukciójához saját komplett csere megoldást dolgoztak ki. Így a teljes funkcionalitást megtartva a régi rendszer elemek cseréje megoldható.
Időjárás központjuk ( fény, csapadék, szélsebesség, szélirány) a hozzá tartozó plug-in-ekkel könnyen a rendszerbe illeszthető.
A Spega termékek megtalálhatók a Duna parti, Váci úti irodaházakban és a Liget Projekt épületeiben.

A német partnerünk portfóliójából két nagy területet képviselünk. Adatátvitel területén a réz és üvegszál kábeles hagyományos és speciális igényű csatlakozóik például az AUDI, Mercedes gyárakban, katonai hírközlési berendezésekben használatosak.
Az automatizáláshoz kapcsolódó termékpaletta két részre osztható.
A hagyományos termékek között megtalálhatók az ipari kisrelék, időrelék, időzítők, jel átalakítók, mérő-, ellenőrző relék, dióda modulok, csatoló modulok...
Az intelligens modulok családjához pedig a BACnet, LON, MODbus és CAN be-/kimeneti modulokon kívül mérési adatgyűjtő (ISO 50001) és szabadon programozható Linux kontrollerek tartoznak.
Mind a hagyományos mind az intelligens modulok az automatika rendszerek szerves részét képezik, a programozható vezérlő elemek kiegészítő, bővítő elemei.

 

A TITEC cég ipari és gépészeti rendszerekhez hőmérőket, páratartalom -, fény-, nyomásérzékelők széles skáláját gyártja akár beépített kijelzővel.
Az épületgépészeti automatizálás elengedhetetlen alapkövei.

Mérési adatgyűjtőket gyárt melyek vezetékes és vezeték nélküli kommunikációjú (M-bus, MODbus, BACnet) fogyasztásmérők adatait fogadja, tárolja és kiértékelő rendszerek felé továbbítja GPRS vagy Interneten keresztül.
Típustól függően lehetőség van analóg és digitális be-, kimeneti pontok
kezelésére MODbus-on keresztül.

A mérési adatgyűjtés során sok esetben szükség van vezeték nélküli
csatlakozásra. Ehhez nyújt segítséget a HOLOSYS cég vezeték nélküli M-Busz kommunikációjú termékei.
Hőmérséklet, páratartalom mérőit, impulzus számlálóját használjuk ipai, mezőgazdasági környezetben.

 

A GLW cég szigetelt és szigeteletlen érvéghüvelyek gyártásán kívül a vezetékek darabolásához és hüvelyezéséhez kapcsolódó kézi, félautomata és automata gépeket, szerszámokat kínál: